ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

18/5/13

Αλλαγή τόπου εξέτασης ειδικών μαθήματων υποψηφίων περιφέρειας Ηπείρου

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2013
Σας γνωστοποιούμε ότι στο ΦΕΚ 919/τ.Β΄/16-04-2013 δημοσιεύτηκε η Υπουργική Απόφαση Φ.251/51477/Β6/2013, η οποία αφορά τα ειδικά μαθήματα και τροποποιεί την Υπουργική Απόφαση Φ.253/128314/Β6/2002, (ΦΕΚ 1538/ τ. Β’/ 10.12.2002).

Σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 1, άρθρο ΜΟΝΟ της ανωτέρω Απόφασης, οι υποψήφιοι που έχουν υποβάλει αίτηση σε λύκεια της Ηπείρου εξετάζονται για όλα τα ειδικά μαθήματα (πλην των Αγγλικών) σε εξεταστικά κέντρα της Θεσσαλονίκης και όχι της Αθήνας, όπως ίσχυε μέχρι πρότινος.
Ειδικά για τους υποψήφιους με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, οι υποψήφιοι θα
μεταβούν για όλα τα μαθήματα, εκτός του μαθήματος Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων και εκτός του μαθήματος των Ισπανικών, στο Βαθμολογικό Κέντρο Ειδικών Μαθημάτων Θεσσαλονίκης, όπου εδρεύει η επιτροπή εξέτασης. Ειδικά για το μάθημα Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων η ως άνω επιτροπή μπορεί να εδρεύει σε Εξεταστικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Για το μάθημα των Ισπανικών οι εν λόγω υποψήφιοι θα μεταβούν στην Κεντρική Υπηρεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α..
Παρακαλούνται οι κ.κ. Δ/ντές Δ/νσεων Δ.Ε. να προμηθευτούν το ως άνω ΦΕΚ ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου (www.et.gr) και στη συνέχεια να το προωθήσουν στους κ.κ. Διευθυντές όλων των τύπων Λυκείων προκειμένου να ενημερώσουν τους υποψήφιους για όλα τα παραπάνω, καθώς και να αναρτήσουν την παρούσα εγκύκλιο στον πίνακα ανακοινώσεων προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου.
Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΔΟΚΟΥ

Δείτε από ποια μέρη μάς επισκέπτονται...